Hondenschool Best Mate - Dé school in Voorhout voor hondentraining en -opvoeding
De Hondenschool en Gemma
Hondenschool Best Mate is gevestigd in Voorhout en wordt geleid door gecertificeerd hondentrainster & gedragsdeskundige Gemma Warmerdam. Gemma is niet zomaar een hondenliefhebber, maar 1 die vol passie dit vak beheerst. Van jongs af aan is zij met honden opgegroeid. In haar vrije tijd heeft zij meegelopen in vele verschillende hondenscholen. De laatste 15 jaar heeft zij deze praktijkervaring verder aangevuld met theoretische kennis en het werken met diverse hondenrassen en beschikt ze over uitstekende kennis van hondengedrag. Zelf heeft Gemma 7 honden waar zij elke dag met liefde voor zorgt en traint buiten haar hondenschool om.

Bij Hondenschool Best Mate kunt u rekenen op:
- Intensieve, zorgvuldige begeleiding en voorlichting.
- Leuke, speelse, mens/
hondgerichte, leerzame lessen.
- Kleine groepjes, dus optimale aandacht.
- Altijd een passende methode omdat we werken volgens meerdere methodes.
- Trainingsmogelijkheid op 7 dagen van de week.
- Een uitgestrekt oefenterrein met op maat behendigheidtoestellen.
- Interessante tarieven omdat we werken vanaf ons eigen terrein (geen terreinhuur).
 
Tijdens de lessen is er veel individuele aandacht en wordt er gekeken naar welke methode het beste past bij de hond en eigenaar. Veel praktijksituaties, algemeen hondengedrag en uw specifieke vragen behandelen we tijdens de les. Maar ook tijdens de gratis nabespreking na afloop van iedere les gaan we hier nog eens uitvoerig op in.
 
“Onze visie is dat hond en baas een eenheid moeten vormen. Een zelfverzekerde hond die volledig vertrouwen heeft in zijn baas zal deze te allen tijde volgen en gehoorzamen”